Васи Каприз
Алуминиева и PVC дограма, щори и врати в град Плевен
Facebook
Основно меню

Сенник падащо рамо Смарт

 

Касетъчен сенник с падащо рамо Смарт предлага пълна защита на плата и механизмите от външни въздействия. Когато касетъчните сенници са затворени, механизмите и плата са напълно затворени в алуминиевата кутия. 

За постигане на максимална здравина и елегантен дизайн, рамената на управляващите механизми и сенниците са изработени от алуминиеви сплави. За да се гарантира качеството на предания модел, успешно са тествани на 15 000 пъти отваряне - затваряне. 

За по-голямо удобство, ел. задвижването е контролирано от датчици за вятър, слънце и вътрешна температура. Конструкцията и механизмите предлагат прецизно регулиране на наклона на раменете от 0? до 160?. 

За да се скриете от слънцето през горещия летен ден, ще Ви отнеме само няколко секунди да отворите сенника модел Смарт. Той ще защити вашия дом или офис от прегряване, а в облачен ден ще Ви осигури достатъчно светлина, за да повдигне духа Ви. 

Направете живота си по-удобен и лесен с тентите на Васи Каприз! Препоръчително е използването на цялостно ел. задвижване.