Васи Каприз
Алуминиева и PVC дограма, щори и врати в град Плевен
Facebook
Основно меню

Стъклопакети

 

 

Може да се каже, че стъклопакетът е също толкова важен, колкото и марката на профилите алуминиева и ПВЦ дограма, избрана за изработката на врата и прозорци. Ние от Васи Каприз гарантираме с качество и предлагаме най-добрите за момента стъклопакети на пазара! 

Основните параметри на стъклопакета са брой на камерите, коефициент на топлоизолация и коефициент на шумоизолация. Първите два са взаимосвързани. Колкото повече е броят на камерите, толкова коефициентът на топлопроводимост е по-висок (съответно загубите на топлина са по-ниски). 

Най-търсените за момента на пазара стъклопакети са еднокамерен, двукамерен и трикамерен. Ние работим на едни от най-ниските цени на пазара, като предлагаме продукти за всеки джоб. Цената се определя от броя на камерите и вида на стъклото. То може да бъде с различна пропускливост на светлината. 

Работим със следните видове стъкла: закалени, триплекс, орнаментни, цветни, светлоотразителни и нискоемисионни. Всеки един вид има своите достойнства, като на място ще предложим подходящия за Вашия проект. 

Защо е необходимо да изберете най-добрият за Вашия случай стъклопакет? Правилният избор на стъклопакет може значително да оптимизира Вашия бюджет за отопление. При избор е добре да обърнете внимание на основни фактори, като изложение (северно, южно), остъкляване на тераса или стая, коефициент на топлообмен, соларен фактор и други. 

Изготвяме оферти на място с включена ориентировъчна цена. Предлагаме доставка и монтаж, гаранция за стареене.