Васи Каприз
Алуминиева и PVC дограма, щори и врати в град Плевен
Facebook
Основно меню

Алуминиева дограма

 

 

Ние работим с едни от най-добрите марки алуминиева дограма за жилища. Вече не е необходимо да се чудите каква алуминиева дограма да изберете, на коя фирма и дали е качествена, а да посетите нашия офис и да изготвим конкретна оферта с включена цена за доставка и монтаж. 

Работим с български и чуждестранни производители на профили. Предоставяме гаранция срещу стареене на самите профили. 

Алуминиевата дограма може да бъде с прекъснат или непрекъснат термомост, като от това до голяма степен зависи нивото на топлоизолация и съответно цената. 

Когато се спрете на дадена марка, ние предоставяме подробна информация за съответната профилна система и нейните възможни приложения съобразно проекта. Ще получите и цена на база заданието за изработка на алуминиеви прозорци и врати. 

Цените се определят от: марката дограма, квадратурата, клас, брой камери, вид обков, уплътнения, брой подвижни части и механизми за отваряне/затваряне.На база тези основни параметри и с помощта на услугата „калкулатор за дограма”, ще изготвим и точната стойност на проекта. 

Изработваме и монтираме еднокрилен неотварящ и отварящ прозорец, двукрилен, трикрилен и четирикрилен прозорец с отварящо се или с плъзгащо се едно или повече крила. Възможност за двуосно отварящи се прозоречни системи. 

Броят на камерите в стъклопакета определя нивото на шумоизолация и топлоизолация. Най-търсени в момента са двуслойния и трислойния стъклопакет. Сами избирате дебелината на стъклата, както и техния вид. Един стъклопакет може да бъде изработен от различни по вид стъкла. Това зависи от предназначението и мястото, на което ще бъде монтиран, а именно изложение спрямо слънцето, близост до улица и други фактори. 

Работим с флоатни, закалени, селективни, армирани, слънцезащитни и многопластови стъкла. В случай, че жилището се намира на главна улица и не желаете да се вижда помещението отвън, поставяме и специални стъкла, ограничаващи това.